Samenvatting

Zelfacceptatie. Dat is waar Bijzonder Normaal, het debuut van Marjolijn Zuidema, om draait.

Bijzonder Normaal

In deze bijzondere jeugdroman leren we Valerie kennen. Valerie is een jonge meid, met een probleem. Ze wordt gepest, heeft weinig vriendinnen en nul-komma-nul zelfvertrouwen. Valerie is niet zoals de meiden uit haar klas. Ze is anders. Ze is, bijzonder. En als dat niet al erg genoeg is, is ze ook nog eens verliefd. Tot over haar oren verliefd op Florentijn, die alleen maar de leukste jongen uit haar klas is. Belachelijk, dat weet zij ook. Want wat moet Florentijn met haar? Ze is niet populair, hij wel. En met haar zelfontworpen kleding is Valerie het lachertje van de school. Echt niet dat Florentijn iets in haar ziet… toch?

Dan komt Pia in het huis naast Valerie en haar ouders wonen. Pia is een onafhankelijke jonge vrouw, zelfverzekerd, vriendelijk en veganist. Pia is ook anders, maar lijkt daar totaal geen last van te hebben. Ze houdt juist van anders zijn. Ze is één van de weinigen die Valerie oprecht bewondert om haar unieke stijl. Wat de kickstart vormt voor een ongewone, maar hechte vriendschap. Pia vertelt Valerie over haar levenskeuzes, maar kan zij haar ook helpen met die van haar?

Lees nu de eerste hoofdstukken uit Bijzonder Normaal

Bijzonder NormaalBijzonder Normaal is vanaf 30 mei verkrijgbaar in The Black Sheep Indie eShop en om je alvast een voorproefje te geven van deze bijzondere YA-titel – de eerste in onze shop! – kan je vanaf vandaag gratis de eerste hoofdstukken lezen.

Wil jij de release van Bijzonder Normaal niet missen? Word dan (gratis) lid van The Shepherd’s club. Als clubmember ben jij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom onze Indies, new releases en geniet je als eerste van fijne acties én kortingen. Speaking of, meld je nu aan en ontvang direct 10% korting op je totale aankoopbedrag. Whoehoe! Klik hier om je aan te melden.

“Ze voelde dat haar klasgenoten geamuseerd naar haar keken. Haar jas was besmeurd met koffiedik en gebruikte theezakjes.” – Bijzonder Normaal.

Bijzonder Normaal wordt verwacht op 30 mei. Benieuwd? Lees gratis de eerste hoofdstukken!

Gratis – In Winkelmandje