Samenvatting

Lees je ook het liefst een reeks in één keer achter elkaar? Wij ook! Daarom kun je nu de spannende mustreads Het Atria Project én de Vloek van Bedaron als bundel downloaden! Twee eBooks = dubbel het leesplezier! En wat het nog leuker maakt… je bespaart ook nog eens op je aankoop. Ow yes! In plaats van € 9,99, krijg je deze bundel voor maar € 7,99! Whoehoe!

Het Atria Project

Vanaf het moment dat Abby Ryan in contact komt met een groep die net als zij herinneringen bij anderen kan zien, verandert haar rustige leven in chaos.

Ze wordt achtervolgd door het Atria Project, een organisatie die geen enkel middel schuwt om te krijgen wat zij wil: haar gave. Meegesleurd in een maalstroom van gebeurtenissen, probeert ze vast te houden aan de persoon die ze is.

Pas als Abby op haar eigen verleden stuit, realiseert ze zich dat haar leven slechts een illusie was.

Wat is ze eigenlijk?

De vloek van Bedaron

Nu duidelijk wordt dat de aarde slechts een tijdelijke verblijfplaats voor Abby is, begint haar herstel naar wie ze werkelijk is pas echt.

Naast haar innerlijke strijd om haar geheugen terug te vinden, moet ze op zoek naar de man die haar wereld een vreselijke vloek heeft opgelegd. Als ze voor de gevreesde Bedaron staat, beseft Abby dat ze hem wel heel gemakkelijk heeft gevonden.

Te gemakkelijk…

Begin direct met lezen!

Met een goed verhaal lekker wegdromen in de trein, met een warm dekentje op de bank of heerlijk in bed? Dat kan! De eBooks van The Black Sheep Indie zijn op elk eDevice overal te lezen, ook offline! Maak jouw najaar compleet met Ursula Visser’s Abby Ryan Tweeluik en download vandaag nog jouw exemplaar!

€7,99 – In Winkelmandje