Samenvatting

Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen boek uit te geven? Maar lijkt het je te ingewikkeld? Breekt het zweet je uit bij de gedachte dat je aan marketing moet gaan doen? Weet je niet hoe je een papieren boek in de boekhandel kunt krijgen? In Doe het lekker zelf! geeft self-pub veteraan Maria Staal je dé tips and tricks om het uitgeven van je eigen boek niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel makkelijk te maken! Yes!

Doe het lekker zelf!

Als schrijver en self-publishing expert weet Maria als geen ander hoeveel er op een self-pubber afkomt bij het uitgeven van een eigen boek. Maar door het volgen van beproefde methoden hoeft het self-pubben van een boek geen nachtmerrie meer te zijn.

In dit Doe het lekker zelf! leer je hoe:

  • Je eenvoudig een papieren én eBook kunt uitgeven;
  • Effectieve marketingtechnieken je geen kostbare schrijftijd hoeven te kosten;
  • Je rustig kunt blijven ondanks alles wat er op je afkomt als self-pubber.

Het uitgeven van je eigen boek is niet een ‘laatste hoop’ om het onder ogen van lezers te krijgen. Het is een volwaardige keuze in het huidige Nederlandstalige uitgeeflandschap. Als je er klaar voor bent om je eigen uitgever te worden, dan is dit boek voor jou!

This is the time to become an indie!

Als mega self-pub supporters zijn we natuurlijk superblij dat we dit geweldige eBook aan onze shop hebben mogen toevoegen. Het is een toffe gids die je stap voor stap begeleidt en laat zien dat je het absoluut in je hebt om je eigen boek uit te geven! Wil jij alle ins and outs leren over uitgeven in eigen beheer? Download dan vandaag nog Doe het lekker zelf! Dé how-to die uitgeven in eigen beheer niet alleen makkelijk, maar ook ontzettend leuk maakt!

 

In Winkelmandje