Samenvatting

Laat je meevoeren in de magische wereld van Hunters Saga. Een wereld gevuld met duistere wezens en bovennatuurlijke krachten. Chams Najée debuteert dit najaar met haar eBook Hunters Saga: het begin, het eerste deel van deze familiesaga. Liefhebbers van The Vampire Daries, dit is zo’n eBook dat je aan je digitale boekenkast wíl toevoegen.

Hunters Saga

Aydan en Tenny zijn een ogenschijnlijke doodnormale tweeling, geboren in een familie van jagers. Ogenschijnlijk… Aydan en Tenny zijn geen gewone jagers. Elke nacht trekken ze erop uit en jagen ze op duistere wezens om in het geheim de mensheid te beschermen. Dankzij het evolutie-gen zijn deze heldhaftige tweeling sneller, sterker en hebben ze overontwikkelde zintuigen, waardoor ze duistere wezens kunnen opsporen. Het enige nadeel: deze wezens, kunnen hen ook opsporen.

Wanneer Aydan, die als rechercheur bij de politie werkt, een mysterieuze zaak krijgt, wordt het al snel duidelijk dat zijn jagersbestaan en mensenbestaan elkaars paden zullen kruisen. Kan hij zijn geheim bewaren én deze uitdagende zaak op zich nemen?

Ondertussen valt Tenny als een blok voor de charmes van de norse, maar knappe Blade. Ze merkt al snel dat ze zal moeten kiezen tussen de drang naar de jacht of een leven met Blade. Slaagt Tenny erin om beide te combineren of zal zij toch een hartverscheurende keuze moeten maken?

Begin direct met lezen!

Met een spannend verhaal op de bank onder een warm dekentje wegkruipen, of lekker lezen terwijl je wacht op de trein? Dat kan! De eBooks van The Black Sheep Indie zijn op elk apparaat te lezen, ook offline! Op zichzelf staande boeken of hele series, de nieuwste boeken of self-pub klassiekers: je bestelt ze bij The Black Sheep Indie allemaal even eenvoudig online. Met maar een paar clicks geniet jij vandaag nog van jouw exemplaar Hunters Saga! Veel leesplezier!

 

In Winkelmandje