Samenvatting

Herken je dat? Je wil heel graag een andere baan en het liefst wil je voor iets gaan waar je echt gelukkig van wordt. Maar je hebt geen idee hoe je dit moet aanpakken… Vanuit je omgeving hoor je vooral dat het lastig is om een baan te vinden en dit merk je zelf ook. Voor de functies die jij leuk vindt, moet je jaren werkervaring hebben, of skills die je (nog) niet beheerst. Brief na brief schrijf je, overal laat je je cv achter. Maar helaas volgt de ene na de andere afwijzing, als je er al eentje krijgt… Soms hoor je helemaal niets meer. Met als gevolg dat je weinig motivatie meer hebt om verder te solliciteren. Jammer, want die baan die jij wil, kan je krijgen!

Solliciteren als Beroep!

In Solliciteren als Beroep! geven acht experts uit de uitzend-, werving & selectie en verkoopbranche, je praktisch advies en uitleg om erachter te komen van welke baan jij gelukkig gaat worden, want daar begint het mee. Ze nemen de gehele sollicitatieprocedure onder de loep en geven je inzicht in wat er in het hoofd van een recruiter omgaat wanneer jij besluit je citoscore op je cv te zetten – yes, this happens. Met praktijkvoorbeelden en handige do’s and don’ts laten ze zien hoe je een vacature moet ontleden, een motivatiebrief moet opstellen voor optimaal succes, je cv een flinke make-over kan geven, hoe je je moet voorbereiden op sollicitatiegesprekken en welke opvolging je kan geven na het gesprek om een onvergetelijke indruk achter te laten.

“De manier waarop dit boek is geschreven, maakt dat je (weer) zin krijgt in solliciteren. Je staat er niet alleen voor, en dit proef je door de manier waarop de experts je hun ervaringen vertellen: open, realistisch en met humor.” – Janet, recensent Boekiewoogie.nl

Solliciteren als Beroep! is niet alleen een praktisch eBook voor mensen die op zoek zijn naar een baan, maar ook werkenden kunnen veel leren als ze dit eBook oppakken. Stel, je vraagt je af of ‘dit’ het nu is, of je voelt dat je meer te bieden hebt dan je momenteel kunt laten zien. Of, wanneer je het prima naar je zin hebt, dan is het doen van de opdrachten in dit eBook juist een mooie bevestiging dat je goed zit in je huidige functie.

Klaar voor een nieuwe start?

In Solliciteren als Beroep! leer je hoe een professioneel en onderscheidend cv eruit ziet. Hoe je een sterke motivatiebrief schrijft. Welke valkuilen je beter kunt vermijden. Waar je vacatures kunt vinden. Wat de dresscodes zijn voor sollicitatiegesprekken. Hoe jij je kansen kunt vergroten met tips van ervaren recruiters. En hoe leuk solliciteren echt kan zijn!

Solliciteren als Beroep! staat boordevol nuttige en praktische tips waar je direct mee aan de slag kan gaan!” –Marina Stobbelaar, De Professionele Proeflezer.

Download vandaag jouw exemplaar en begin met lezen! Liever een voorproefje? Download dan gratis het inkijkexemplaar.

Ons motto: vind een baan die bij je past en je hoeft nooit meer te werken!

| Auteur: a Black Sheep Indie Original |
| Taal: Nederlands |
| Aantal pagina’s: 206 |
| Uitvoering: eBook – ePub |
| Verschijningsjaar: 2017 |
| ISBN: 978-90-826992-1-0 |

In Winkelmandje