Wil jij de vrijheid hebben om lekker zelfstandig te kunnen schrijven? Je verhaal en kennis op jouw manier te delen? En er ook nog eens wat aan te verdienen? Word dan een Indie en sluit je vandaag nog aan bij The Indie Herd! In zeven simpele stappen publiceer jij je eBook en kan het gedeeld worden met de rest van Nederland (en misschien wel de wereld)!

stap11. Join The Herd!

Meld je hier aan en krijg toegang tot jouw persoonlijke Dashboard. Hartstikke handig! In één overzicht zie je al jouw auteursactiviteiten, ben je op de hoogte van de verkopen van je eBook, kun je reageren op berichten van volgers en ten alle tijden aanpassingen aan je eBook maken.

stap22. Vertel ook wat over jezelf

We vinden het altijd leuk om onze Indies te leren kennen en willen heel graag weten wat jou aan het schrijven heeft gebracht, waardoor je geïnspireerd wordt en voor wie je schijft! Via je persoonlijke Dashboard kun je je profiel aanvullen door wat over jezelf te vertellen en als je het leuk vindt kun je ook een foto van jezelf toevoegen die op de website zal verschijnen.

stap33. Upload je eBook

Dan nu het echte werk. Wanneer je al over een eBook beschikt dat is omgezet naar een ePub of pdf bestand kun je het eenvoudig uploaden naar de website en staat het bijna klaar om gedeeld te worden met het grote publiek. Heb je hulp nodig bij het maken van een ePub of pdf bestand, neem dan contact op met The Black Sheep Indie.

stap44. Waar gaat je eBook over?

Maak het voor bezoekers makkelijk om voor jouw eBook te kiezen door ze inzicht te geven waar jouw verhaal over gaat. Schrijf een korte samenvatting of synopsis van je eBook. Wees hierbij bondig en duidelijk, en geef een heldere beschrijving wat de lezers van je eBook kunnen verwachten. Het schrijven van een goede synopsis of commerciële tekst kan pittig zijn, maar ook daarbij kan The Black Sheep je helpen. Yes!

stap55. Bepaal je prijs

Almost there! We weten nu wie je bent, waarom je schrijft en waarover je schrijft. Je eBook is vormgegeven en staat klaar om gepubliceerd te worden. Het enige dat nog rest is het bepalen van de prijs. Je bent geheel vrij in het kiezen van de beste prijs van je eBook maar, wees hierbij wel realistisch. Overschat maar onderschat ook zeker de waarde van je eBook niet. Hulp nodig bij het bepalen van de beste prijsstrategie, neem dan contact met ons op!

stap66. Meten is weten

Met maar één klik staat jouw eBook online en kan het gekocht worden! Whoeh! Nu is het de beurt aan The Black Sheep Indie om via haar (Social) Mediakanalen jouw eBook te promoten en ervoor te zorgen dat het bij de juiste mensen terecht komt. Via jouw persoonlijke Dashboard en de website kun je deze activiteiten en het aantal verkopen bijhouden en volgen.

stap77. Sit back and relax (nou, een klein beetje dan)

The Black Sheep Indies, dus ook jij, gaan pas verdienen als de eBooks worden verkocht. Dus is het aan te raden om ook zelf je eBook te promoten en iedereen te laten weten dat het online staat! Afhankelijk van je verkoopprijs ontvang je per verkocht eBook 35 tot 80 procent aan royalty’s. De royalty’s worden een keer per maand rond de 25ste uitgekeerd. The Black Sheep Indie zal bij uitkering een elektronische creditfactuur aanmaken voor de Indie en deze via email beschikbaar stellen.

Laat het avontuur beginnen en zet vandaag nog jouw eBook online!