Moederdag

I Got it for My Momma

Moederdag staat weer voor de deur! De dag waarop jij even alle klusjes in huis moet doen, terwijl je moeder heerlijk kan ontspannen. En dat ontspannen, dat doet moeders natuurlijk het liefst met een heerlijk boek in het zonnetje of in bad. Of ze nu van een happy end houdt, het ontrafelen van familiegeheimen of het liefst met een flinke pageturner in de tuin geniet, bij The Black Sheep Indie is er voor elke moeder een prachtig boek te vinden in onze shop!

En wat het nog leuker maakt…

…bij The Black Sheep Indie pakken we met alle liefde het presentje kosteloos voor je in! Dus geen gedoe met inpakpapier of last minute een bloemetje bij het tankstation halen, het enige wat jij hoeft te doen, is uitzoeken welk boek het beste bij jouw moeder past! Wij zorgen voor de rest!

MoederdagOok voor onze thrill(er)-seekers en fantasy fanaten vind je prachtige boeken in onze shop. Klik HIER voor alle boeken!

Pssst… verzenden naar een ander adres?

Geen probleem, ook dat is mogelijk! Geef bij de check-out aan waar wij het ingepakte cadeau naartoe mogen versturen en dan vindt ze komend weekend haar presentje in de bus. Bestel vóór donderdag 15.00 uur jouw Moederdagscadeau en verras je moeder aanstaande zondag met een boek dat perfect bij haar past!

Plaats een reactie

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

You may use these HTML tags and attributes: <a href=""> <abbr> <acronym> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact

Bericht is verzonden