Over ons

Welkom bij The Black Sheep Indie dé aanbieder van self-published boeken!

img
01.
Wie zijn we?
The Black Sheep Indie is een self-publishing distributieplatform. Jeetje, dat is nogal een mondvol. Makkelijker gezegd: wij zijn dé online aanbieder van boeken die bestemd zijn om op te vallen. Boeken die met veel liefde en zorg zijn gemaakt. Boeken die iedereen moet lezen en wij om die reden met iedereen delen!
02.
Wie zijn we niet?
The Black Sheep Indie is zeker geen uitgeverij, je auteursrechten blijven altijd bij jou. Wij vertellen je niet hoe jij je boek moet schrijven of wat je wel en niet moet schrappen. We vertellen je dit niet, omdat we geloven in de kracht van indie-auteurs en vertrouwen op de wetenschap dat een auteur altijd het beste product op de markt wil brengen.
03.
Hoe weten we dat?
Omdat ook wij, als distributieplatform, een belangrijke bijdrage leveren aan het in omloop brengen van kwalitatief goede boeken. Het moet niet uitmaken waar het boek vandaan komt, als het boek maar goed in elkaar zit. Door een betere controle bij de deur, zorgen wij hier samen voor!
ONZE VIDEO

Wist je dat…

...één op de zeventien Nederlanders schrijfambities heeft? Dit kleine kikkerlandje telt zo’n één miljoen mensen die een verhaal in hun pen hebben branden en dat willen delen met de wereld. Maar helaas krijgt niet iedereen die kans. En dat is precies waar The Black Sheep Indie verandering in wil brengen! In deze video vertellen we hoe.

In 5 stappen je boek uitgeven

Doe het lekker zelf!
Uitgeven in eigen beheer moeilijk? Welnee!
Uitgeven in eigen beheer hoeft niet moeilijk te zijn. Mits je de juiste tools hebt! In Doe het lekker zelf! geeft self-pub veteraan Maria Staal je dé tips and tricks om het uitgeven van je eigen boek niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel makkelijk te maken! Yes!
Doe het lekker zelf!
Lees meer

Wat de lezers en Indies
zeggen over ons

EEN BERICHT STUREN

Neem contact
met ons op

Heb je vragen over de The Black Sheep Indie? Wil je iets toevoegen of heb je tips ter verbetering? Heb je hulp nodig bij het schrijfproces, vormgeving, (social) marketing of je bestelling? Neem dan contact met ons op.

Contact

Bericht is verzonden