Bijzonder Normaal

Yes, ik heb vakantie! Mijn agenda is grotendeels leeg, dus dat betekent dat ik hard aan het werk kan voor Bijzonder Nieuw, het vervolg op Bijzonder Normaal. Dat was althans de bedoeling, maar dat hoeft niet meer… Ik heb het namelijk al af!

Door Marjolijn Zuidema

Schrijven, schrijven, schrijven

De afgelopen maanden heb ik elk weekend geschreven, een beetje balend dat ik daar doordeweeks geen tijd voor had (doordeweeks leid ik namelijk een heel burgerlijk leven met een 40-urige baan). Ik maakte elke week een planning voor het volgende weekend. Gebeurtenissen verder uitwerken, aanpassingen maken. En toen dat klaar was, het hele verhaal nog eens nalezen om er alvast zoveel mogelijk spel- en grammaticafoutjes uit te halen, want die sluipen er altijd in. Nadat ik dat allemaal gedaan had, was het opeens klaar. Op de één of andere manier realiseerde ik me dat pas de dag nádat ik het al naar The Black Sheep Indie had gemaild… Bizar! Bij Bijzonder Normaal zag ik de finishlijn al ver van tevoren, maar nu ben ik er in een grote stofwolk overeen gerend zonder het door te hebben…

De laatste loodjes

Oh, het boek is nog niet helemaal klaar, hoor. Zo moet het bijvoorbeeld nog worden proefgelezen en ik reken er op dat degenen die dat gaan doen nog wel wat feedback hebben, zodat ik verder kan gaan schaven.

Het is prutsen, rotzooien en dom doordoen tot het lukt, met als schamel houvast dat het de keren daarvoor uiteindelijk ook is gelukt. – Tommy Wieringa

Uiteindelijk moet er altijd iets herschreven worden, dus ik hoef nog niet bang te zijn voor het ‘lege-laptop-syndroom’, omdat mijn boekenkind nog niet helemaal uitgevlogen is. Maar wat moet ik tot die tijd doen? Gewoon écht vakantie vieren dan maar?

Win een Meet & Greet met Marjolijn Zuidema

Nu de eerste draft van Bijzonder Nieuw op papier staat, kan Marjolijn echt van haar vakantie gaan genieten en dat doet ze het liefst… met jou en de dieren van Stichting Melief! Stichting Melief is een stichting die dieren die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden, een fijne nieuwe permanente plek biedt. Van elk exemplaar van Bijzonder Normaals dat er verkocht wordt, doneert Marjolijn 1 euro aan de stichting. Op zondag 26 augustus organiseert Stichting Melief een Zomerfeest waar jij kennis kan maken met deze prachtige dieren. Naast de dieren ontmoeten, geniet je ook nog eens met Marjolijn van een gezellige dag! Maak deze week kans op een Meet & Greet met Marjolijn Zuidema en bezoek samen de dieren van Stichting Melief!

Winactie gesloten – Hoe maakte je kans?

Wil jij een hele dag lekker knuffelen met de dieren van Stichting Melief en Marjolijn Zuidema het hemd van het lijf vragen? Dan kon je meedoen aan de winactie en kans maken op een Meet & Greet. Meedoen was simpel, het enige wat je hoefde te doen was raden hoeveel dieren er bij Stichting Melief wonen en hoeveel je er dus kunt helpen als je haar eBook downloadt. De antwoorden lagen dicht bij elkaar, maar toch kon er maar één de winnaar zijn…

En de winnaar is…

Kelly van der Loo!! Met 1250 dieren die hun onderdak hebben gevonden bij Stichting Melief, lag Kelly het dichts bij het daadwerkelijk aantal en mag zij aanstaande zondag met Marjolijn mee op pad, whoehoe! Ben je benieuwd geworden naar Stichting Melief of het eBook van Marjolijn? Klik dan HIER! Van elk verkocht exemplaar van Bijzonder Normaal, gaat er 1 euro naar de stichting en krijgt een verwaarloosd diertje weer een mooie thuis!

 

 

  1. Reageer

    Ongeveer 1250 dieren! Hopelijk verkoop je heeeeeel veel eBooks, want dan help je heel veel dieren! 😀

  2. Reageer

    Wat een leuke winactie …. ik heb het boek Bijzonder Normaal, heel slecht, maar nog niet gelezen, dus zal ik hem meteen op de tablet lezen deze dagen. Erna klaar voor Bijzonder Nieuw….. meet en greet met de enige echte 😉 jaaaaa, heel graag, maar dan Greet, want Meet hebben we al. Het aantal dieren bij Melief …weet iemand dat? 😉 hihihiih, maar dan nu het antwoord op de vraag ….. ik denk zo 1300

Plaats een reactie

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

You may use these HTML tags and attributes: <a href=""> <abbr> <acronym> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact

Bericht is verzonden