Wallpapers

Eén jaar geleden verscheen mijn debuut Bijzonder Normaal in de webshop van The Black Sheep Indie. Misschien herinner je je nog wel dat ik (lang) voor die tijd en (kort) na die tijd hierover heb geblogd. In mijn blog ‘Nu wordt het echt…’ kon je mijn reis van idee tot publicatie volgen. Het was een spannende reis waarin ik veel leuke momenten heb beleefd, maar ook frustratie heb gevoeld (herschrijven), mijn onzekerheid heb moeten overwinnen (proeflezers) en heb geleerd om mijn eigen boek te verkopen (‘eh… het gaat over een dat meisje, dat eh…’). Tot aan de publicatie hebben jullie alle ups-and-downs kunnen lezen, en toen was ik weg! Nou ja, niet echt weg natuurlijk, maar er verschenen geen blogs meer. Tot nu!

Door Marjolijn Zuidema

“En dan is er opeens een blogartikel. Over mijn eBook. Míjn eBook! Ik vind het nog steeds een gek idee. Ik heb altijd al verhalen geschreven, maar dat er nu echt eentje gepubliceerd gaat worden…. En dat jullie het gaan lezen…” – februari, 2017

It’s okay to be you

Ik wilde mensen met Bijzonder Normaal laten zien dat het niet erg is om “anders” te zijn. Of dat nu op het gebied van kleding, interesses, uiterlijk of levenswijze is, het maakt niet uit wie je bent en niemand heeft het recht om je daarop te veroordelen. Hier moet ik mezelf stiekem ook nog vaak aan herinneren, dus mijn eBook is eigenlijk ook beetje een schop onder mijn eigen kont. En niet alleen mijn eBook, ook de superleuke Bijzonder Normaal wallpapers, die we speciaal ontwikkeld hebben om mijn boekjubileum te vieren doen dit! Vanaf vandaag ontvang je bij de download van Bijzonder Normaal, drie supercoole wallpapers voor op je smartphone waarmee ook jij er dagelijks aan herinnerd wordt dat het helemaal oké is, om bijzonder normaal te zijn! Meer informatie hierover? Klik dan HIER.

Dankbaar

Het is ontzettend leuk om te volgen hoeveel mensen mijn eBook hebben gekocht, om een bericht te kunnen sturen naar Stichting Melief over de ingezamelde geldbedragen en om de uitspraak “Ik heb een boek geschreven” als een soort waterballon op mensen te laten vallen en dan hun gezichtsuitdrukking te kunnen zien. Mensen verwachten namelijk niet zo’n antwoord als ze je vragen wat je zoal doet in je vrije tijd.

Terug van weggeweest

En omdat het inmiddels al bijna één jaar geleden is dat mijn debuut Bijzonder Normaal verscheen, rijst bij velen de volgende vraag op: Waar blijft deel 2? Het staat absoluut op de planning om jullie te vertellen wat Pia en Valerie nog meer te wachten staat, en wanneer… Maar dat blijft nog even een verassing. Voorlopig ga ik eerst vieren dat Bijzonder Normaal één jaar geworden is. Vieren jullie het met me mee?

Vier met ons mee! Download nu Bijzonder Normaal en ontvang drie supercoole wallpapers voor op je smartphone waarmee ook jij er dagelijks aan herinnerd wordt dat het helemaal oké is, om Bijzonder Normaal te zijn!

Pssst… heb je Bijzonder Normaal al gelezen en lijkt het je supergaaf om deze wallpapers te ontvangen? Laat dan HIER een recensie achter en ontvang de wallpapers in je mailbox!

  1. Reageer

    Marjolijn met een ij, ik heb je reis van dichtbij mogen volgen. En natuurlijk hoop ik ook dat ik je vergezellen op de volgende reis. Lieve schat, heel veel succes 🍀

  2. Reageer

    Een fijn boek om te lezen, Marjolijn. Maar dat had ik je al verteld. Ik heb het op mijn smartphone gelezen. Mooie lengte van hoofdstukken, leuke uitwerking van de personages, niet te veel personages (veel te ingewikkeld), en verrassende ontwikkelingen. En een heel goed motto!

Plaats een reactie

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

You may use these HTML tags and attributes: <a href=""> <abbr> <acronym> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact

Bericht is verzonden