The Herd

Heb je er altijd van gedroomd om eindelijk dat verhaal op te schrijven, dat kookboek uit te geven, je kennis met de wereld te delen, of de geschiedenis opnieuw te vertellen, maar dan op jouw manier?

img

Dit is hét moment om dat te doen!

The Black Sheep Indie is het self-publishing distributieplatform dat indie-auteurs écht centraal stelt. Wij geloven in de kracht van indie-auteurs en hun prachtige (e)boeken. Het moet niet uitmaken wie het boek uitgeeft, als het maar goed is! We ondersteunen je bij de marketing en verkoop van je (e)boek. Zo houd jij meer tijd over om te doen wat je echt leuk vindt: schrijven!
01.

Superleuk, maar hoe doet The Black Sheep Indie dat?

The Black Sheep Indie gelooft dat er voor elk verhaal een markt is, groot en klein. Samen gaan wij op zoek naar die markt en zorgen we ervoor dat jouw boek onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste mensen. Jouw mensen. Een persoonlijke samenwerking vinden we belangrijk. Daarom leren we graag jou als schrijver kennen. We bespreken samen hoe jouw boek tot stand is gekomen, leren je boodschap kennen en richten onze marketing- en promotieactiviteiten op jouw doelgroep zodat binnen de kortste keren iedereen weet wie jij bent en waarom ze jouw (e)boek moeten lezen!
02.

Waarom self-publishing?

Self-publishing biedt als grootste voordeel: vrijheid. Je hebt je verhaal zelf in de hand. Je kunt schrijven over wat je wil, hoe je het wil, wanneer je dat wil en waar je wil. Je bepaalt een eigen verkoopprijs, je cover en titel. Jouw boek blijft ook echt jouw boek, precies zoals je het bedoeld hebt. De auteursrechten van je boek liggen dus altijd bij jou, ook als je je boek via The Black Sheep Indie aanbiedt.
03.

Word zelf een Indie!

Dus waar wacht je op? Tijd om dat verhaal te schrijven en vandaag nog te publiceren! Je (e)boek publiceren doe je bij The Black Sheep Indie in een paar eenvoudige stappen. Je beschikt na registratie over je eigen Indie dashboard. In één overzicht zie je al je auteursactiviteiten, ben je op de hoogte van de verkopen van je (e)boek, kun je reageren op berichten van volgers en te allen tijde aanpassingen aan je (e)boek maken.
04.

Keep calm and write on

The Black Sheep Indie is het initiatief van een jonge, enthousiaste, indie-schrijfster die weigert te geloven dat “schrijven nu eenmaal niet voor iedereen is weggelegd.” The Black Sheep Indie gelooft dat we allemaal een verhaal te vertellen hebben, kennis kunnen delen en dat er voor iedereen een markt is. Het doel van The Black Sheep Indie is om je optimaal te ondersteunen bij de verkoop van jouw (e)boek. Op een wijze waar jij maximaal van profiteert. Power to the Black Sheep!

Contact

Bericht is verzonden