Indie Awards

Self-publishing is hot! Zo kopte een artikel in Schrijven Magazine. En ja, als Schrijven Magazine het zegt dan moet het wel waar zijn. Volgens het artikel was het gedaan met de traditionele uitgeverijen en groeide het aantal zelfstandige auteurs met de dag. En met goede reden. Wist je dat één op de 17 Nederlanders schrijfambities heeft? Dit kleine kikkerlandje telt zo’n één miljoen mensen die een verhaal in hun pen hebben branden en dat met de wereld willen delen. Maar helaas krijgt niet iedereen die kans. Zonde! Want op die manier gaat er ontzettend veel talent en kennis verloren. En dat is precies waar de indie-auteur verandering in wil brengen. En wat we met The Indie Awards willen vieren! De vrijheid om te kunnen schrijven en uitgeven zoals jij dat zelf wil!

The Indie Awards

Er zijn al veel literaire prijzen in Nederland, maar geen enkele richt zich exclusief op boeken en (e)boeken die uitgegeven zijn in eigen beheer. En dat is jammer! Om de toenemende groep succesvolle indie-auteurs de waardering te geven die ze verdienen, hebben Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books) deze nieuwe prijs in het leven geroepen. En dat niet alleen… Met een heuse uitreiking op 13 april 2019, is dit hét event wat je als indie-auteur en (e)boekenliefhebber niet wil missen!

Nomineer jouw favoriete indie-auteur en/of (e)boek!

Wie bedacht de meest memorabele personage? Welk boek had de mooiste cover? Of de meest verrassende plottwist? En wie schreef het beste (e)boek van 2018? Op 13 april 2019 komen we daar achter! Maar zo ver is het nog niet. Om er achter te komen welke auteurs een Indie Award in de wacht slepen, hebben we jouw hulp nodig! Nomineer in de maand november via www.theindieawards.nl/nomineren de indie-auteur en/of (e)boek waarvan jij vindt dat die award verdient. In december wordt de longlist bekend gemaakt en weet jij of jouw favoriet kans maakt op een prachtige award! Wil je niets missen? Natuurlijk niet! Volg The Indie Awards op Facebook en mis niets!

 

  1. Reageer

   Hihi we hadden ook niet anders verwacht, superleuk!! ????????

 1. Reageer

  Ik nomineer Marjolein zuidema ☺️

 2. Reageer

  Ik nomineer Roos Smeets ; boek: ‘Bloedsporen in het zand”.

 3. Reageer

  Ik nomineer Chris de Graaff met ‘EELT op je vijfenvijftigste’.

Plaats een reactie

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

You may use these HTML tags and attributes: <a href=""> <abbr> <acronym> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact

Bericht is verzonden