Verwacht

Verwacht in mei

Een Biografie, een New Adult én een Fantasy, voor ieder wat wils! In mei verwachten we een heerlijke, eclectische mix van nieuwe boeken bij The Black Sheep Indie! Benieuwd welke dat zijn, lees dan snel verder!

Vanaf 1 mei in de shop – FarSkies door Kyki Vermaire

FarSkies is een prachtige verhalen- en gedichtenbundel van schrijfster en poëet Kyki Vermaire, geboren in 1979 te Zuid-Korea en geadopteerd in 1980. In een niet perfect gestroomlijnd verhaal en met illustraties door Olga Broeders, vertelt Kyki over hoe ze het land zag en ziet, de sterke en zwakke momenten en hoe ze zelf als geadopteerde omgaat met het begrip adoptie. Want, hoe ga je om met adoptie? Hoe vind je als geadopteerde jouw plek in de (Koreaanse) maatschappij? En welke plek heeft Zuid-Korea nu in haar leven? Een soms metaforische weergave van gedachtegangen, column-achtige teksten ondersteund door illustraties is het resultaat van iets wat startte als een project en leidde tot persoonlijke ontwikkeling en acceptatie.

Pre-orderen die hap? Kan hoorrr… Klik dan HIER!

Vanaf 1 mei in de shop – Lust & Structure door Mariëlle Brouwer

Noah en Poppi hebben al een tijdje een seksrelatie. Alleen, voor Noah is dit niet meer genoeg. Zonder het door te hebben, is hij zijn hart verloren. Hij wil gewoon laten zien dat hij er voor Poppi kan zijn, dat hij voor haar kan zorgen. Maar Poppi heeft genoeg aan zichzelf. Ze heeft geen man nodig om haar doelen te bereiken. Daarbij kan een gebroken hart je kapot maken. Maar wat als alles onder Noahs voeten vandaan geslagen wordt? Wat als hij merkt dat hij niet altijd voor iedereen kan zorgen? En wat als Poppi erachter komt dat het misschien niet beter is om je hele leven alleen te blijven, en je misschien toch wel je hart moet verliezen. Wat dan?

Eerder liet ze ons verliefd worden op bad boy Mika, vochten we zij aan zij met Lily tegen haar demonen en ontdekten we dat sommige liefdes (niet) te mooi zijn, om waar te zijn. Nu is New Adult auteur Mariëlle Brouwer terug met Lust & Structure, het derde deel uit de Structure serie! Niet missen? We get it! Reserveer HIER jouw exemplaar!

Vanaf 15 mei in de shop – De Val van Hymír door Owan Drake

Heden en verleden vloeien samen als de oude Wijsgeer Benedictus, een serie van boeken aan zijn meest bekwame student Xavier wil laten lezen. Deze boeken bevatten vertellingen uit lang vervlogen tijden en Xavier beleeft de verhalen alsof hij er zelf is. Hij komt in een wereld terecht, die hij liever niet had leren kennen… Want wat Xavier niet weet, is dat hij door het verzoek van Benedictus op te volgen een corrupte tak van de regering, de Bloedraven, kwaad gemaakt heeft. En zonder dat hij er erg in heeft misschien wel in een eeuwenoude oorlog verstrengeld is geraakt. Aan welke kant staat hij? Het licht of de duisternis? Is er hoop? Een sprankje hoop? Of zelfs maar een zaadje van hoop, dat in iemand geplant is? Ga met Xavier mee op deze spannende queeste en kom erachter!

Lord of the Rings, The Hobbit, urenlang verdwaald raken in een magische wereld en de duisternis willen verdrijven met het licht. Begint je hart al sneller te kloppen? Reserveer dan HIER alvast jouw exemplaar en geniet nog vóór de release van De Val van Hymír!

 

Plaats een reactie

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

You may use these HTML tags and attributes: <a href=""> <abbr> <acronym> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact

Bericht is verzonden