Hunters Saga

‘Na lang schrijven, debatteren met mezelf, vallen, opstaan, verbeteren, knippen, plakken, wissen, doordraaien, stress en zen, heb ik eindelijk mijn eerste boek op de markt losgelaten.’ En maar goed ook! Chams Najée, welkom bij The Herd!

Gister vierden we de eBook-release van Hunters Saga; een spannende young adult en jouw debuut! Whoehoe! Hoe is het boek tot stand gekomen?

Ik heb altijd al een levendige fantasie gehad. Ik zat altijd met mijn hoofd in de wolken, te dromen over een of andere epische strijd en verschillende scenario’s te bedenken. Dat aspect van mezelf heb ik altijd genegeerd. Tot ik de “stemmen in mijn hoofd” niet meer kon negeren. De personages die ik had gecreëerd in mijn alternatieve realiteit eisten om verteld te worden. En dat deed ik dan ook.

Waar gaat Hunters Saga over?

Het boek gaat over een tweeling, Aydan en Tenny, geboren met supergenen, die het opnemen tegen duistere wezens. Het is zit boordevol actie, romantiek, een beetje humor en vooral veel drama. Volgens mij zullen fans van The Originals, The Vampire Diaries en de Twilight Saga dit verhaal wel waarderen.

Klink heel gaaf! Wat is je inspiratie voor Hunters Saga geweest?

Ik was op een dag aan het kijken naar een saaie serie en ik begon enkele “suggesties” te maken in mijn hoofd. Toen begonnen de personages van de Hunters Saga zich één voor één te manifesteren. Ik lijk wel gek als ik dit zeg, maar ik denk dat medeschrijvers dit fenomeen wel zullen herkennen.

Hunters Saga: het begin, is pas deel één van deze familiesaga. Wanneer kunnen we het vervolg verwachten?

Deel twee en drie komen eraan! Binnenkort zal ik ook de titel van deel twee onthullen…

Spannend! Had je ooit gedacht dat je deze boeken (zelf) zou gaan uitgeven?

Absoluut niet. Ik heb nooit gedacht dat ik ooit een heel boek zou kunnen schrijven, laat staan publiceren. Ik heb mijn allereerste manuscript – een psychologische drama – naar uitgeverijen gestuurd en die werd zonder pardon afgewezen. Dat heeft me een beetje getraumatiseerd. Vooral omdat ik mijn hart en ziel in het verhaal had gestoken. Elke schrijver zegt dat, maar het boek was zo’n beetje gebaseerd op mijn eigen ervaringen, daarom deed het extra zeer. Ik wilde mezelf weer een afwijzing besparen dus ben ik zelf aan de slag gegaan. Ik had eerst een deel van mijn boek op Wattpad gegooid en ik kreeg veel positieve reacties. Dat heeft me gemotiveerd om ervoor te gaan.

Hartstikke goed dat je hebt doorgezet! Heb je nog een tip voor aspirant schrijvers die mogelijk twijfelen over het uitgeven van hun eigen boeken?

Je moet een flinke dosis doorzettingsvermogen hebben. Het is veel werk, je zult vaak met je handen in je haren zitten, maar je moet blijven werken wil je je “baby” in je armen vasthouden.

 

The Black Sheep Indie


Hunters Saga

Aydan en Tenny zijn een ogenschijnlijke doodnormale tweeling, geboren in een familie van jagers. Ogenschijnlijk… Aydan en Tenny zijn geen gewone jagers. Elke nacht trekken ze erop uit en jagen ze op duistere wezens om in het geheim de mensheid te beschermen. Dankzij het evolutie-gen zijn deze heldhaftige tweeling sneller, sterker en hebben ze overontwikkelde zintuigen, waarmee ze duistere wezens kunnen opsporen. Het enige nadeel: deze wezens, kunnen hen ook opsporen. Ben je benieuwd geworden naar deze spannende familiesaga? Klik dan snel hier voor jouw exemplaar!

 

Plaats een reactie

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

You may use these HTML tags and attributes: <a href=""> <abbr> <acronym> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact

Bericht is verzonden