Chaos & Structure

Partner, mama van één hond en twee katten, juf van groep zeven en acht en ook nog eens schrijfster. Mariëlle Brouwer doet het allemaal! Afgelopen maand publiceerde ze haar New Adult debuut: Chaos & Structure en vanaf vandaag is ook haar eBook in The Black Sheep Indie eShop verkrijgbaar! Whoehoe! Maar voordat we het eBook van Mariëlle induiken, laten we haar eerst eens wat beter leren kennen. Want wat heeft haar bijvoorbeeld aan het schrijven gebracht? Mariëlle: ‘Ik heb teveel fantasie. Het is een megasimpel antwoord, maar de waarheid. Ik bedenk altijd hele verhalen om dingen heen die mensen zeggen. Dat deed ik als kind al.’

Chaos & Structure is je debuut, voor wie is dit verhaal een absolute mustread?

Chaos & Structure is een mustread voor mensen die van New Adult houden. Er zit een jongen met een grote bek en klein hartje in waar echt iedereen van gaat houden. Als je van liefde houdt, met een tikkeltje erotiek, dan is dit echt een verhaal voor jou.

Na een foute avond vol drank wordt Lily wakker naast Eindhovens lokale popidool Mika. Ze heeft een hekel aan de populaire band, die denken dat ze alles maar kunnen krijgen.

Maar als Mika haar maar niet met rust laat en ze hem beter leert kennen, is hij misschien niet zo verschrikkelijk als ze denkt. Misschien kampt hij zelfs wel met soortgelijke problemen als zijzelf. En hij? Wat vindt hij van haar?

Chaos & Structure is pas afgelopen maand uitgekomen en nu schrijf je alweer aan het vervolg (verwacht in september 2017). Heb je er altijd van gedroomd om schrijfster te worden?

Ja, eigenlijk wel. Ik zei vroeger altijd: ‘ik wil gewoon één boek met mijn naam in de boekhandel zien liggen.’ Nou, dat is me gelukt! Nu moet ik een nieuw doel vinden. Voor nu, is het vooral mensen blij maken met mijn verhaal.

Een prachtig voornemen. Zijn er ook schrijvers die jij inspirerend vindt, die jou blij maken met hun schrijven en verhalen?

Elle Kennedy en Sarina Bowen vind ik heel inspirerend. Ze zitten in hetzelfde genre. Elle kan heel goed met humor schrijven en daar ben ik stiekem een beetje jaloers op. Verder zijn beide schrijfsters heel goed in show don’t tell (een schrijftechniek waarbij je het verhaal toont in plaats van het vertelt).

Chaos & Structure is als boek en als eBook in eigen beheer uitgegeven. Waarom heb je voor self-publishing gekozen?

Ten eerste is het heel moeilijk om in Nederland een uitgeverij te vinden voor New Adult. Daarbij heb ik gehoord hoe het bij sommige kleinere uitgeverijen aan toe gaat en dan denk ik, ja dan kan ik het net zo goed zelf doen. Grotere uitgeverijen zijn voor een Nederlandse beginner toch erg lastig om te bereiken. Dus ik heb het zelf gedaan.

Een hele stoere keuze. Wat zou je aspirant schrijvers kunnen adviseren die hetzelfde ambiëren?

Gewoon schrijven en je dromen volgen. Zoek de juiste mensen die je kunnen helpen, en doe het gewoon!

Mariëlle komt met cadeautjes!

Om te vieren dat Chaos & Structure vanaf VANDAAG verkrijgbaar is in The Black Sheep Indie eShop, deelt Mariëlle uit, en geeft ze maar liefst 50% korting op haar eBook, zomaar! Alleen vandaag is Chaos & Structure te downloaden voor maar €2,99 in plaats van €5,99. Hoe leuk is dat?! Klik hier voor jouw exemplaar, and get reading.

 

The Black Sheep Indie


Chaos & StructureChaos & Structure

Chaos & Structure is een mustread voor mensen die van New Adult houden. Er zit een jongen met een grote bek en klein hartje in waar echt iedereen van gaat houden. Als je van liefde houdt, met een tikkeltje erotiek, dan is dit echt een verhaal voor jou. Klik hier voor jouw exemplaar!

Plaats een reactie

Je email adres zal niet gepubliceerd worden.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Contact